Tišeji než tiše
Noc je tak jemná
jako
lidská skořápka
a každá vteřina
i tahle chvíle
je ještě
jemnější
ne, nejsou to
pozlátka
Ubývá těch míst
nejtišších
co téměř
neslyšíš
chraňme ta místa
nenechme
oslepnout
srdce
naše
potopme se
pro ta
kouzla
až na
dno
---
za pravdu na světě
ti
dám
kousek ticha
zázračně
---
utkám ti věčnost
ve chvíli
kdy se budeš
houpat
na židli
pochybností
---
malý kamínek
dohodíš
až ke hvězdám
pro štěstí
radost
slíbené
naděje
---
a čirá slza
odpluje
Před tebou
se nic
neskryje
ta potřeba není
a v tom znění
bez titulků
naštěstí
" hodil jsi
mnohem víc
a sítě nezničil jsi"
Ty co dáváš mým
dlaním
cit
a kouzlíš
tajemně
nejen mně...
Přečteno 325x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, P.P.S., její alter ego, Zasr. romantik, Mbonita, enigman, kroužek, Špáďa, jedam, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)