Křídla
zlomená křídla
leží ve skříni
hluboko ukrytá
pohodils je tam
mnohokrát
prý jen na chvíli
namísto vděčnosti
projevil jsi zášť
nic proti všednosti
brečels pod polštář
mnohokrát
bojovat chci sám
našla si cestu však
přiletět k Tobě na pomoc
do kořenů strmých skal
nevnímals je
mnohokrát
ani jednou neopomněla
na Tvoji tvář
otevři jim dveře
jedenkrát
alespoň
Přečteno 349x
Tipy 32
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Anne Leyyd, PIPSQUEAK, Emma Kulíková, Alien.v.v.s., NikitaNikaT., Bíša, Giginka, LeeF, Fighting Dreamer, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)