hrách / na stěnu... a nebo k přebrání
Anotace: ... za hrst bávah a úsní ...
.
rovnovážná (úvažka...)
*
vždycky, když já
budu na miskách vah
vím, že ty
nebudeš na vážkách
ro-z-cestná (ne-osobní.)
*
jistě... ve dvou
se to lépe táhne
ale... co když jeden
nečekaně zahne?
ideologická (exklamace!)
*
některé myšlenky nemají
ani hlavu ani patu...
ale to tělo!
(„pouze“) polopatická
*
rukama jak lopaty
mě pořád dostáváš na lopatky
radostná (odpověď?)
*
mám tě rád... dost!
.
Přečteno 312x
Tipy 31
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted, pejrak, Holis, WhiteSkull, Nergal, Jana M., kroužek, Psavec, Agniezka, Květka Š., ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)