Šedesátá šestá
Cesta zde plyne
tak rychle jak jen chcete
zde naděje bydlí a žije
nikdy nehyne
a slunce se tu koupe v písku
s obzorem
Z kaktusů tequila se pije
a platí se dolarem
A taky botasky
se založily v tomhle roce
co nosí se dodnes
různé modely na různých místech
výroční kolekce
Voda má stejný
počet všech anomálií
přesto ji pijeme
děkujem tomu kdo jí dones'
jen v Africe o ni prosí
my blahobytem hyneme
pro nás vzácná není
Vydavatelství Praha
je také tímto číslem
s doslovem Media
už každá rada je drahá
abych nepsala
nudným písmem
A na druhé straně
ode všech pryč
píše jeden blázen
další báseň
na rozumu hraně
co uzavírat by sbírku měla
tak posílám vůni s ní
..snad aby se trochu zalíbila
Přečteno 268x
Tipy 18
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., enigman, Fenceless, Zasr. romantik, labuť, Mbonita, jedam, Matty09, hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)