maminka má rakovinu plic už ve fázy metastáz sice léky a chemoterapie jí zastavili i trochu zmenšili postup té nemoci ona neví, že jí má ve stádiu nevyléčení (ale podle svý maminky a mladší sestry, které jí bohužel už zemřeli, moc dobře ví co je to onkologie), a to je dobře soudím, nebo to nevzdává, bojuje a stav je o dost lepší a podle času co dávali doktoři, ho o půl roku už překonala a já věřím, že ještě dlouho překonná. NEVZDÁVAT SE HLAVNĚ! ;) HODNĚ ŠTĚSTÍ!
10.11.2009 20:26:00 | Labanda