Míň či víc?
Jsi mi mnohdy na blízku
jak přívěšek na řetízku
znám tě už nějaká léta
pohled můj tě často hledá
Chodím po tenkém ledě
sebe ptám se – miluji tě?
Jsi moje láska
či kamarádka?
Jsi pro mě člověk cenný
…a já muž rozpolcený
Nechci uvíznout v pasti
zůstaň vrabcem v hrsti
Přečteno 385x
Tipy 14
Poslední tipující: Mraveneček, Corax, Psavec, Sidonie89, hašlerka, Květka Š., Mbonita, Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)