Gesta
Až..
asi za chvíli
řeknu
a tak si sundám boty
až se posadím
a ne, teď já
dívám se na tebe
blázne
a v kalendáři
si napíši
v nesnázi
" nedívat "
a tak listuji
tebou
proč ne
ten úsměv mě
z příšeří
graduje
v tvém gestu
kvete sad
ve tváři
a není mi líto
té chuti
smiř se
v tom městě
i my
smířeni
směješ se
i v mém smíchu
zmámeně
a nechoď
dál
omámeně
už ne
namaluj mi
dýku
a stůj
hladíš mi
to
co raději
nevědět
tak umyj mi ty boty
než se to rozplyne
a nebude, to nic
co v tobě je
a bránu otevři
tiše
vstaň
plavě a tolik
hravě
tak tanči
nepravě
ale věčně
ty romance
a příteli
řekni
ty nuance
teď směješ
se
jen pro mě
nehledej víc
na okamžik
ty i já tu
jsme
a je to mžik
můj příteli
a nechoď
ještě
v tu chvíli
hodináře
"Ano"
ukaž
mi
nevzpírej se odvaze
a nebuď málem
ty můj poslední
zatanči
na rozloučenou
s nedokončenou
jo vklouzla
odvážně
do koláže
tvé
posadím se
a něhy
své
proč
bíle
máš tisíc
let
v dlani
a střílíš
z odhodlání
ty romantiku
sveď mě zítra
to neskryjí
už gest
bylo dost
jdi
Přečteno 363x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, P.P.S., Psavec, WhiteSkull, whiolet, hašlerka, Agniezka, enigman, Zasr. romantik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)