Bestie
Bestie
Strach, pláč, zmar a nicota
-Utíkáš před nimi.
Chceš zemřít?
-Ne, nechci
-Svíčka ještě hoří
Strach, pláč zmar a prázdnota,
-Jsou ti v patách
Chceš zemřít?
-Ano, to bych si moc přál
-Plamen uhasíná.
Strach, pláč, zmar a temnota
-Neunikneš jim
Nemůžeš.
-Zbav mě jich!
-Jsou ve tvém srdci
Tvé osobní bestie...
Přečteno 347x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, Okřídlená Lištička, hermiona_black, Djinii, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)