Zimní nálada
Anotace: tak trochu z jiného soudku..zimního..
Lásku za bolest
ovocně na protest
Cigareta zdánlivého dobra
do plic
a teď..
dýchat nemůžu, drahý Bože
Tančí charleston
dubový list
žloutne jako Slunce
Chladne náhle
roztaje
Těším se na ten sníh
Na ty vrcholy..
Božsky zasněžených kopců
Nekonečný ráj
Trnových dní pár
láskou vítám
bolestí se zmítám
velice
Skleněně pospávám
Křehce na mě přece
dává pozor
Pak sladce pije
Víno ve sklence
zimně
Lehce stepuje
mi životem
Výtvarně jako malíř,
co ani k ránu
spát nechodí..
..Sní..
či
..Bdí..?
Kdo mi odpoví..
Přečteno 352x
Tipy 43
Poslední tipující: Holis, Lota, Čoki, Liv, Bíša, Nergal, NikitaNikaT., Juraj Hrom, enigman, hašlerka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)