Zrada
Anotace: Jen to nějak překousnout!
Když vám zrada prohne záda,udělejte most a zapomeňte na minulost.
Někdo vám do srdce bodne nůž krvácíte,ale musíte si říct,že vždycky může být i hůř.
Chcete se bránit nemáte sílu, vážíte tou tíhou snad tisíc kilo.
Žaludek se svírá ,střeva se kroutí,připadáte si jak pokroucené proutí.
Jak se toho pocitu zbavit mám? Chci se pomstít a jít dál.
Vím,že mstít se nemá cenu rozžehla bych oheň,který ani hasicím přístrojem nezaženu.
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ, Kapka, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)