Kde hvězdy ztratily světlo
Ve studené noci
Kde hvězdy ztratily světlo
Spím v hromadě
Snů
o bolesti a křiku
Jako moře hluboké
Noční můry se tulí ke mně
Z neklidného probuzení
Kde uvadající měsíc pláče
Na hořící dřevo archy
A vlci se plíží tmou
Jejich oči se třpytí
Po krvi marnosti
Požehnaní
Bohové
...Bestiality!
Přečteno 372x
Tipy 18
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Santinan Black, Zefi, Rhiana E. Nebresk, carodejka, Hloupá Květinka, WhiteSkull, Nergal, Johan', Severka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)