Víla v černých punčochách
Na nohou měla černé punčochy
chtěla být krásná – pro koho
kdo chtěl by snášet její vrtochy
co je mi do toho.
Přece jen chtěl jsem za ní jít
bylo to bláznovství
o trochu lásky poprosit
zda náhodou se nezaskví.
Však odpovědí byla
jen čiročirá tma
ta pochybená víla
řekla mi že mne zná.
Prý zná mě a tak nechce
mou sladkou láskou být
s úsměvem řekla lehce
že můžu sám jen pít.
A byla tolik svůdná
milovat jsem ji chtěl
sladkostí krás všech studna
řekla jen abych šel.
Šel daleko už od ní
a víc se nevracel
tak plyne mi den po dni
já lásku poztrácel.
Přečteno 283x
Tipy 18
Poslední tipující: Anejet, slečna.závist, Markéta Hl., Psavec, Květka Š., hašlerka, Mbonita, Kapka, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)