Tu správnou odpověď ukládáš v nitru svého zlatého srdce,jenž miluje přírodu,lidi a malé věci,jenž pro svoji nepatrnost jsou tak půvabné:-)
03.12.2009 17:27:00 | poetická ilona
Možná že stejně se i studánková víla ptala.
A odpověď?
Ze studánky.. třeba.. si vyčarovala.
11.11.2009 12:35:00 | Šerpík 1
Studánko sněžná... má to tak být?
Až přijde jaro... někdo tě přijde uklidit...
Až sníh svou bílou v tání ztratí..
Studánko..
Sněžná...
Slunce se jistě zas vrátí...
10.11.2009 17:29:00 | Buližník