ha: zapletený do svého zrodu:líbí;
také nevím co s tím jak jsem se narodila. Mnohoslovné, mnohoznačné, a porád jedno= zrození.
11.11.2009 18:42:00 | jiřička
vrať matce život, či malou splátku
lásky dechem, ne chladem zlata
že nevíš, srdce taž se po úradku
co dává matka, tvá adorata
***
Jiří senior
10.11.2009 22:31:00 | j.c.
neumím to okomentovat
jsem krátkozraká
straka nezlodějka
bez peří
u dveří tvých
slov
ostrov pustý
je to ...hustý...
ST
10.11.2009 19:23:00 | Mbonita