Krásné a nejkrásnější
Jak jsou krásné
hvězdy z večera
či ranní slunce svit
mlha co pláče za šera
rozkvetlé pole slunečnic
rosy na listech třpyt
Jak je krásné
vonět k růžím
procházet se v dešti
s větrem si povídat
nebo když se svíčka zhasne
a střepy nosí štěstí
Jak jsou krásné
dlouhotrvající polibky
objetí
z očí do očí dívání zblízka
Nejkrásnější
způsobující dojetí
lepší než chuť vanilky
je usínání v náručí
když v srdcích žhne lásky jiskra
Přečteno 470x
Tipy 11
Poslední tipující: 6thSun, enigman, labuť, Psavec, Mbonita, Matty09, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)