Prší
To prší štěstí nebo snad pláč,
já neodvážím se hádat,
je to jen sluha nebo snad rváč,
mám se mu bránit či oddat
On bodá mě nebo snad hladí,
to nepoznám, nemám ten dar,
můžu spát nebo radši mám bdít,
pomozte, odpověď hledám
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)