Světlo hasne
Zahrada stinná,
padla do ticha,
už uhasíná,
světlo kalicha
vypils ho rychle,
teď pikat musíš,
ve stínu krychle,
možná se udusíš
padáš a nevíš kam,
strach tě teď zžírá,
ty padáš já strach nemám,
plamen dál tiše zmírá
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)