Černý vůz
Anotace: černý vůz a oři bez očí.
Kam jede černý vůz,
Jež pouští se drásá,
Pouští s mrtvou osádkou,
Černí oři bez očí
Jak smrti krása.
Černý vůz pouští se řítí,
Ďáblovou rychlostí,
Táhnoucí koňmi bez očí
S osádkou bez srdcí.
Co je černý vůz ?
Je to život náš
Zaslepený naivitou,
Že před zlem ochrání Otčenáš !
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Twisted, susana načeva
Komentáře (1)
Komentujících (1)