Všechny sny, uzavřel jsem
Všechny sny, uzavřel jsem.
Pevně je spoutal provazem
Nepustím je později ani dřív
Nepustím , co budu živ
Někdo chce snít. Někdo chce naopak žít.
Někdo chce snít, každý musí jednou prozřít.
Všechny sny, uzavřel jsem
Oděl je věčným plamenem
Ať shoří jako papír
Až shoří, pocítím mír
Všechny sny, uzavřel jsem
Poranil se ostrým trnem
Krví zaplatil a upsal
Krví, tuto báseň napsal
Někdo chce snít. Někdo chce naopak žít.
Někdo chce snít, každý musí jednou prozřít.
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: bellacomp, Viva La Roma, stravla, Alien.v.v.s.
Komentáře (3)
Komentujících (3)