Naděje
Na první i poslední
na život i nasmrt
není pouze nevšední
Od lásky a souznění
od každé noční můry
co dovadí mě k blouznění
Pro teplo, co hřeje
pro pochopení štěstí
pro Tebe, má Naděje
Tvé teplo, co mě zahřívá
mé srdce se ti otvírá
a až poklidně...odejdeš
já tiše zmizím s tebou
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (0)