Každopádně...
Měl bych bejt smutnej
jako mollovej tón
co podzimním deštěm volá
zkrz mlhoviny
měl bych bejt smutnej
jako ten zvon
kterým skončila škola
a tys jela na prázdniny
Měl bych bejt smutnej
jako jsou ti co chodí světem sami
dlaně je nehřejí
a ztratili nebe
měl bych bejt smutnej
jako jsou mezery mezi pomlčkami
třeba mi nepřejí
že mám tebe
Tebe a chuť jít dál
navzdory počasí
lásku co vydrží
to každopádně...
proč bych se bál,
vím,že se vyčasí.
Láska tě podrží...
i když jsi na dně.
Přečteno 314x
Tipy 28
Poslední tipující: Jahudka167, TetaKazi, Pevya, susana načeva, Oťas, blue, Čarodějka911, Psavec, Jiparo, 6thSun, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)