Dětská říkanka?
Anotace: archív (leden 2008)
Avokádo, wasabi
Jsem královna ze Saaby
Elce-pelce, do pekelce
Život dává divné lekce
Ábr, fábr, dominé
Nikoho smrt nemine!
Tidly, tidly, tidly dom
Narodíš se a jsi v tom!
Enten-tiky, abece
Šup mrtvoly do pece
Eniky, beniky, kliky bé
Každého ďábel rád po ...
Přečteno 482x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Andělská holka, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, P.P.S., Stoneman, enigman, hašlerka, Sleepwalker, hezule, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)