Čtu zas Tvé básně
/ a sama sobě k udivení
si spoustu svých komentů nepamatuji /
a když je dnes po sobě čtu,
tak vlastně
už tehdy bylo jiné moje zašumění
/ a sama sebe poslala bych do tújí
vždyť srdce nejspíš tehdy tikalo
do svého odpočtu /
a mě nic nenapadlo ani na chviličku pramalou??
04.12.2010 10:22:00 | šuměnka
přes srdce oblast nepoznanou
krůpěj tvé touhy skomírá
a dokud chtíče nepovstanou
celý kraj duše..se zasírá .o)))
14.12.2009 08:34:00 | Bean
Sto svíček na chvíli zahoří
z rovin, anebo z pohoří
srdcem se na cestách nechej vést
..a v sadech hrušky – zas budou kvést…
11.11.2009 09:24:00 | Myška