Vyrástla..
Vyrástla ruža na Mesiaci
odkiaľ sa vzala, ktohovie
v známom svite sa nemeniaci
disk mlčí, sám nič nepovie
červená ruža kráter zdobí
pre koho je tu samotná
nikde inde nemá obdoby
je pravá, či smeť náhodná?
nastala chvíľa hviezdnej noci
keď rozkvitá pre bozkov pár
vidím, čo vidia iba cvoci -
v ústach má ružu.. Luny tvár
Přečteno 294x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zelená víla, enigman, hašlerka, Psavec, kleopatra.sedma, Květka Š., labuť, sophia92, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)