Promarněná příležitost
Promarněná příležitost
cvrnkla mě do kotníku
jenom si neztěžuj
až zejtra chcípneš v tichu
nepotkáš, nenajdeš, nevěříš
aspoň že holka dobře spíš
jako trest za život ve strachu
kleč si až do smrti na hrachu
jen si mi neztěžuj
(klidně breč)
k bolesti v kolenou
přidej křeč
budeš mít úžasný zážitky
než půjdeš na hřbitov pod kytky
svíčkama šetři, budou se hodit
brzy tě půjdu doprovodit
Přečteno 365x
Tipy 17
Poslední tipující: Seegr, mkinka, Gabrielle, ilona, drsnosrstej kokršpaněl, Charlie's dot, hašlerka, Psavec, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)