Chtěla bych
Anotace: ... aby to tak vážně bylo ...
Chtěla bych míti
v životě určité jistoty
Chtěla bych aby všechno šlo hladce
Chtěla bych mít úsměv na tváři
a aby život chutnal jen sladce
chtěla bych a to vím jistě
být ženou na správném místě
chtěla bych býti tvou
nadevše milovanou...
Přečteno 384x
Tipy 11
Poslední tipující: jitka.svobodova, ilona, Kapka, Mbonita, enigman, maranika, hašlerka, Květka Š., Jarin Kalin
Komentáře (3)
Komentujících (3)