Otlučená Gibsna s dvěma houslovými klíči
Ukradli mně mámu
táta se ztratil...
Ségry sebrali za
paktování se se zámožnými
pány
a starou paní
umučili náckové
Pak mi komplet
vykradli hlavu
jako nějaké květinářství
A všem sebrali frčky
- měli kufřík
plný stokorun +
další náčiní
a jak odcházeli
sundal jsem si bundu
s rukávy
kterými milionkrát prolezly tyhle ruce
a šel dál
Téměř o nic jsem tenkrát
nepřišel
téměř
o
nic
jsem
tenkrát
nepřišel
(samotná slova neznějí tak
prázdně)
---
Přečteno 350x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Lukáš Rymeš, Zefi, Churry, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (4)
Komentujících (2)