S bambulí
Anotace: toho Nohavicu sem snad ani nebudu psát ..
Podívej,
jak mi to dnes hrozně sluší,
mám novou čapku,
trčí mi jen nos a uši.
Má velkou bambuli
a barvy na ní hrají do dálky.
Zlatavé penízky,
svítivé korálky ji zdobí.
Prý
nosit smí ji ten,
kdo miluje, směje se
a taky trochu zlobí.
A já?
Já mám smíchu do zásoby,
když si tu hučku
stáhnu přes uši.
Hned poťouchle chci dělat věci,
co se vůbec nesluší.
Asi jsem měla velkou kliku,
víš,
našla jsem ji na chodníku.
Někdo snad bláznovství
se lekl,
stáhl ji z hlavy
a zahodil.
Že bláznů čapky
sám se zřekl,
tím s bláznovstvím
se zasnoubil.
Tak pojď, jestli máš mě rád,
budeme bláznit nakvadrát!
:o))
Přečteno 356x
Tipy 45
Poslední tipující: Mbonita, kouzelníček, Anastacia-Jane, Kars, poustevník Jirka, Zasr. romantik, jedam, Zefi, enigman, Zpátky, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)