Jo, tak tohle na tebe sedí. Sepsalas to dobře;) A vyřid Zuzce, že její koment je taky super :)
11.11.2009 21:11:00 | kleopatra.sedma
míchat? kreveta? polotovar? mlaskat? syrový?... ne mlčím! sranda...
jednou budeš Studentskou pečetí s příchutí malin
a budeš třeba řidičkou šalin :)
pak budeš s příchutí višní
a všichni na tebe budou pyšní
pak budeš mít příchut banánu
a budeš čilá hned po ránu
pak budeš mít příchut ananasu
a procestuješ klidně pět atlasů
a jěště příchut mátová
a každá práce hned hotová!
dokonce s příchutí pomela
milá upřimná veselá
a pak s příchutí jabloní
a přijede krásný princ na koni!
11.11.2009 19:47:00 | W.O.K.O.