Kouzelník
Trháš času listy na kousíčky
Dělíš prostor na kapičky
Vážíš nekonečno vesmíru
Měříš jeho objem na míru
Lovíš do pytlů temnotu
Doluješ ze skla dobrotu
Drobíš světlo na snílky
Krmíš vakuem staříky
Zalíváš ohněm zahrádku
Pěstuješ v rakvi pohádku
Vždyť nejsi žádný smrtelník
Ty jsi totiž kouzelník
(Vždyť nejsi žádný kouzelník)
(Jsi obyčejný smrtelník)
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, sveřep, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)