Zimní
Anotace: /kalendařní/Martinovská/
Měl jsi přijít
bílou peřínou krajinu
lehce posolit
zůstat ve stínu
přiťuknout jen tak lehce
A MLČET.......
A MLČET.......
nevěřit času
Ale kde jsou?
střípky mrazu
ozvěny chladu
ve sněhu krajinu
KDE JSI?
KDE JSI?
Máš velké Zpoždění
CO PAK TI BRÁNÍ?
Přečteno 294x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Mbonita, WAYWARD, Zefi, Amáta, Psavec, hašlerka, Květka Š., Tomáš Přidal, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)