Kardiostimulátor
Láska je kardiostimulátor
zrychluje můj pomalý tep
Tys můj dávivý kolonizátor
tys v mém srdci ledový střep
Můj stroj hlídá základní funkci těla
však chtěla bych elektrody odpojit
Tak moc odpojit bych je chtěla
bez konce a začátku si mohu pohřeb snů vystrojit
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, WAYWARD, CORONATION
Komentáře (1)
Komentujících (1)