Na dlani
Každý má psáno na dlani
kdy spatří poslední svítání
kdy řekne naposledy mám Tě rád
pak zavře oči a jde spát.
Každý má psáno na dlani
úspěchy, prohry, strádání.
Lásky, štěstí i zklamání.
Každý má psáno na dlani
touhy, sny a hledání.
Chytrost, um a nadání.
Každý má psáno na dlani...
to naše životní hledání.
Přečteno 350x
Tipy 28
Poslední tipující: mkinka, nejsembásník, NikitaNikaT., malý lachtánek, Bíša, harmony, jita.1965, Churry, Kars, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)