další báseň
Anotace: o potemnělé prázdnotě mojí mysli. Je to nuda... Jen další pokus o výkřik do tmy
další báseň
jen text bez základu
zpívá můj pocit prázdnoty
myšlenky bez ladu a skladu
na duši samý trampoty
zpívá tu nudnej šedej blues
leje z mojí mysli slova
cesty k štěstí je ještě kus
a sílí havran, co mou duši klová
další řádek a jsem spánku blíž
v rytmu zpěvu téhle básně
bych létat mohla, ale usnu spíš
ve snech bývá mnohem krásněj
...dobrou
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Vlk v rouše, bellacomp, Kapka, Zefi
Komentáře (4)
Komentujících (4)