Nikdy o tom nemluv
Co barva, to pouhá šeď
Chci, aby ses ze smutku svlékla
a nebála se světlých míst
..na noční obloze
Já..
jsem jen sběratel pohozených slov
s křesťanským tetováním na noze
a černými rty
jež líbaly tě ještě v předškolním věku
jež bývaly tvým mostem
přes rozvodněnou řeku
..
Taková rozervaná.. pedofilní magie
Víš, že co tě neposílí
to tě zabije
..
Chci, aby ses oblékla do štěstí
a nebála se temných míst
..na azurovém nebi
plném neřestí
Přečteno 673x
Tipy 44
Poslední tipující: Elisa K., innominata, maliska, gallatea, petunie.pet, pamp_elka, kulí očko, pigeon, Šantir, Stoneman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)