O čem se nemluví..
Nenávist vůči nejbližším
o tom se nemluví
Monstroznost vlastních chyb
o tom se nemluví
Zbytečnost našeho směřování
o tom se nemluví
Sebeukájení
o tom se nemluví
Skrytá dychtivost po pěnězích
o tom se nemluví
o tom se nemluví!
o tom se nemluví!
o tom se nemluví!
a o tom, že každý z nás (a to do jednoho!) je toho součástí, už vůbec ne...
Přečteno 418x
Tipy 11
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Aurelius, zzlatý, DIDADA, jaňa, Thesssinka, Jana M., enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)