Slepičí gang
Anotace: Už to, dá se říct vyprchalo,psala jsem to,když to bylo aktuální.
Slepičí gang, to byl název náš,
ale víš přeci jak to chodí.
Nejdřív velký kamarády máš
a pak tě už ani nepozdraví.
Ani za pozdrav jim nestojíš
a potom se diví, že se je i potkat bojíš.
Vím, že za to nesu vinu,
ale copak to jde s nima mluvit,
když vše co řekneš berou za kravinu?
Je mi líto jak to zkončilo.
Hodně blbě se mi s nima v duchu loučilo.
Už po městě nechodíme spolu,
už spolu nepijeme colu.
Teď už nechodíme ven
krásný vzpomínky zůstali mi jen.
To co jsem prožila s váma
se nedá zapomenout během rána.
Mám vás všechny pořád stejně ráda.
Přečteno 511x
Tipy 2
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r
Komentáře (1)
Komentujících (1)