My
Už třináct let, co se známe
a pořád se s Duškama rádi máme.
S Baruškou láskou mojí
to kamarádství za to stojí.
Nejen v Díře spolu paříme
a velmi rády spolu kalíme.
Pro mě stále nejlepší kamarádka...
bude,je a byla,
ikdyž se po oslavě osmnáctin poblila. :-D
Martin je pro mě jako brácha
V "chemický" polívce si rád hubu máchá. :-D.
Přečteno 576x
Tipy 3
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Modrý Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)