Vládca Ničenia
Anotace: Agressive mode... to som sa možno prekonal,nahneval,rozzuril... a pači sa mi to tu :P
Sbírka:
Verše tajomstiev
Čistá nevinnosť zahynula
v momente explózie
čo deštruktívne sklony poháňa,
pod vládov mocnej energie!
Najhlbšie túžby zla
zapustily korene do žíl,
ktoré prebudzajú démona
vládcu vražedných síl...
Z úst mu chrlia plamene,
postavou vchádza vznešene.
A pomalým príchodom
akoby kroky viedli mučenie,
vráža do sŕdc jedom zalievané
utrpenie!!!
Přečteno 367x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, Psavec, Květka Š., Hazentla, Sleepwalker, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)