I JÁ JSEM BÁSNÍKEM
Anotace: Prostě trapnej sek ze dne 21.8.2009
Každý může bytí básníkem,
pravil Guillaume Apollinaire.
Tak „SAKRA“ vezmu tužku a papír
a napíšu nějakej trapnej sek.
Mám divný pocity ze všeho
a zároveň z ničeho.
Jsem ztracená ve víru světa.
Jsem zničená z pos*aných keců.
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: losscar, Maro Deives, Churry, NikitaNikaT., Monthy Tamah
Komentáře (5)
Komentujících (4)