hořce krásné, miluju Tvůj styl, a soucítím se situací, mam pocit že to znam...
12.11.2009 19:56:00 | Pohjolanka
Óó, variace na téma Personal Jesus. Ten Joshua tam nemusí být tedy. Ale cokoliv podobného monoteistického.. Dobrá je!(báseň)
Já to mám horší. Jsem sluha dvou pánů. Toho nahoře a toho dole.. :)
12.11.2009 15:07:00 | Sleepwalker
povedená božská skleróza ST.
12.11.2009 14:47:00 | Acham
Jo, ještě ST
a nejsembásníkovi, někdy se mi zdá, že má záda i zepředu, ze stran i zeshora. Jen zespoda na mě zírá velká ...
12.11.2009 13:22:00 | Zasr. romantik
Vidíš, a já celou básničku myslel, že si stěžuješ na sklerózu, a pak jsem se na závěr dověděl, že na Boha.
12.11.2009 13:18:00 | Zasr. romantik