JEN VÍTR,JEN TICHO,JEN NADĚJE....
Anotace: /hladí mlčí slz/
Jen vítr tiše hladí
když slova svádí
tak pro věčné mládí
co nikdy neprozradí
Jen ticho,v tobě mlčí
je k smíchu,či k pláči
k obzoru se stáčí
nelituje slova svačí
TU naději plnou sls
to krásný blues
ty doteky můz
snů co najít zkus
JEN VÍTR............
JEN TICHO...........
JEN NADĚJE..........
Přečteno 312x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Viva La Roma, Linzerka, labuť, Psavec, batůžek na motorku, Churry, Juraj Hrom, Květka Š., zenge, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)