Hvězdná víla
Anotace: ..
Sbírka:
Snová
Na hvězdném prachu
letí víla malá
na spánku prahu
se náhle zastavila
Měsíční spřežení
za oknem nechala
aby jej hvězdná
obloha hlídala
Mezitím do ouška
šeptá ti
že přeje dobrou noc
a ty nekrásnější sny
Přečteno 370x
Tipy 9
Poslední tipující: Alien.v.v.s., enigman, Psavec, Matty09, Květka Š.
Komentáře (5)
Komentujících (5)