Jsem narkoman

Jsem narkoman

Anotace: inspirováno http://liter.cz/Basne/263000-view.aspx

Povědomý pocit
dá se však tím projít
jen najít lepší smysl
než je ten háček - prevít

Moje dětská víra
pořád neumírá

. . .

Jsem narkoman
na životě,
na nadšení závislá.

Přicházejí noví lidi,
nové lekce
na scénu mého „ťijátra“.

Kolik lidí – kolik osudů
prošlo již kolem?

Někteří zůstali na chvíli
nebo napořád,
po jiných jen vzpomínka,

co prachem
času
zapadla.

. . .

V zrcadle vidím sebe
a vím, že je tady někdo,
kdo chtěl,
abych byla taková,
to že jsem, má smysl,
a vím, že mě má rád

Slzy jako déšť
a úsměv jako slunce žár,
ze starých listů
z toho stromu,
díky Ti má Paní,
vznikl humus úrodní.

A tak dál zvědavá jsem,
co z vyklíčených semínek snů,
co nového se mi urodí?

http://www.youtube.com/watch?v=lQEDhQnxZxI
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 12.11.2009
Přečteno 345x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, danielsoft, Bíša, střelkyně1, piťura, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, hašlerka, Mbonita, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně, zajímavá...*:)

27.04.2010 09:34:00 | PIPSQUEAK

:+))

14.11.2009 15:57:00 | Bíša

zajímavá dávka

13.11.2009 15:17:00 | Radek.oslov.Šafárik

... taky jsem si šlehl ... málem to se mnou šlehlo ... :-)

13.11.2009 14:52:00 | JardaCH

...života rád si šlehnu ...trochu ...

12.11.2009 19:35:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí