Válečná
Anotace: Podivná tanečnice se světem občas prohání...
Tančila v červených šatech,
smála se výbuchům granátů.
Tančila v červených šatech,
skákala přes těla vojáků.
Do země krokem tanečním
vrývala jizvy od bomb a min.
Popel na víčka jak oční stíny
a místo parfému pach hlíny.
V krvavých šatech tančila,
ty zvolila pro svoji dobu.
Přes celou zem je rozvířila
jak závoj každému hrobu.
Nenávist, bolest, bídu a hlad
si přivolala co druhy své věrné.
Každý ji tehdy uviděl snad.
Smrt nemusí vždy chodit v černé.
A tenkrát…
Tančila v červených šatech.
Přečteno 501x
Tipy 37
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Marcone, NikitaNikaT., Stoneman, jedam, 4LJFilip, CRASH, susana načeva, carodejka, ilona, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)