čaromůra záviděla, ve vaně by si hověla, do bublin se ponořila, ...a tak aspoň prebentila.
15.11.2009 18:21:00 | Šerpík 1
Byl seance večer tichý
dotyk koberců a hedvábných látek
se stopami dýk od šarvátek,
čas čekání na ženichy
Klobouk s rolničkou na špici
dva klopýtaví šemíci …
rozeznáš eunuchy a mnichy?
Tak jen tužkou v obrat danou
gumuj stopu za tou károu
a na dlaň piš si Chichi
:o)
Jiří senior
13.11.2009 21:30:00 | j.c.