Temná vlčice
Temná vlčice
kolem mě krouží
jen čekám
na její polibek
lesy plné magie
bouře na nebi
blesky se zmítají
v bolestech
zelené oči
v temnotě září
šelma, která loví
po nocích
déšť z oblohy
vítr se mění
tváře ztrácí
uragán se zjevuje
pověz mi tvé jméno
skrytá v mlze
ohnivá těla
tančící postavy
Fata morgana nebo
skutečnost
whisky v nás
skryté touhy probouzí
nahá sukuba
toužím v bouři
po tvém kousnutí
tajemná vlčice
úplněk vychází
probouzím se
uprostřed náměstí.
Přečteno 510x
Tipy 43
Poslední tipující: Helena Buchtová, Aren, Sýkorka07, Wolf girl, lonelymaiden, Arret, padající do neznáma, s.e.n, Bíša, harmony, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)