Snová návštěva
Anotace: ..
Sbírka:
Snová
Až hvězdné spřežení
zastaví za oknem
budeš stát jako omráčen
Z kočáru – měsíce
vystoupí paní
"Jedu Vám popřát nádherné spaní"
Tu hvězdný prach
zakrouží pokojem
a za chvíli jsi jím zcela opojen
Uleháš na postel
ustlanou mlhou
a kráska šeptá "Tak tedy dobrou"
Těžknou ti víčka
jak z kamene byly by
A ona?
Vkládá Ti pod polštář
ty nejkrásnější sny
Přečteno 285x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Psavec, Květka Š., bellacomp, Patěnka, Matty09
Komentáře (4)
Komentujících (4)