Leť...
O dokonalosti
mluvíte
jako
o brokátu
budiž
a kdo se neutopí
v těch
vašich snech
pane
" tak mi řekněte
a já uvěřím
v divadlo
napořád"
Kdy spadne opona
za
šou?
" kde je ta cena?"
usměj se
člověče
ty pírko
Na poušti
a peklo??
tam berou..
a články
důvěry
mám
platím
hodinu do
rána
si zaplatím
na beznaděj se
podíváš
a máš pocit
že prostá
a víly ne
jsou očarované
a uleť
teď
hned
do rána
z dáli
tě ..
ty víš
jak moc zvoníme
a kdo je jinde
nemiř víc
a síla okenic
prudce jsem
na kolenou
a
miluju
Přečteno 328x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Špáďa, Agniezka, Juraj Hrom, Tacca, harmony, Bíša, její alter ego, WhiteSkull, PrinceznaHeliovýchbalonků, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)