Já
Anotace: ...fakt potřebuji IRONICKÉ a kousavé .....
Jako malá
často jsem si v temné komoře hrála.
Za světla červéné lampičky,
krmila jsem svoje mrkačky.
Do dnes mi to zůstalo
v mé duši je temno nastálo.
Jen nikoho nekrmím.
Já sama,jen velmi málo jím.
Protože potom tolik nezvracím ....
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., enigman, nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)